Yritys

JAKO on vuonna 1989 perustettu saksalainen perheyritys

JAKO on erikoistunut palloilulajien tekstiileihin ja tarvikkeisiin. Yhtiön perustamisen lähtökohtana oli tarjota Jagst ja Kocher jokien välisen alueen urheiluseuroille vaatemallisto, joka olisi aina saatavilla. Tätä periaatetta noudattaen JAKO on kehittänyt toimintaansa eteenpäin ja nykyään 95 % tuotteista on heti saatavilla heidän Saksan varastostaan. Korkea tuotteiden saatavuus mahdollistaa myös nopeat toimitusajat ja toimitusvarmuudessa JAKO on alansa parhaimpia. JAKO seuramalliston tuotteissa korostuvat laatu, design, käytännöllisyys sekä saatavuus loistavassa hinta-laatusuhteessa.
Nykyään JAKO tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa ja tunnetuimpiin JAKO urheiluseuroihin kuuluvat mm. Hannover 96 Saksan Bundesliigassa ja S.C. Heerenveen Hollannin Eredivisiessä.
Suomessa JAKO tuotteet maahantuo yksinoikeudella lahtelainen Oy Udda Finland Ltd. Maahantuontiin ja agentuurikauppaan erikoistuneella perheyrityksellä on vankka kokemus alalta yli 20 vuoden ajalta. Tarjoamme seuroille, yrityksille, yhteisöille ja jälleenmyyjille hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset JAKO tuotteet nopeilla toimitusajoilla.

Meiltä saat myös räätälöidyt fanituotteet seurallesi omalla logolla kilpailukykyiseen hintaan laatua unohtamatta. Tarjoamme viirit, liput, kaulahuivit, pipot, mukit ja melkein mitä vain seurasi logolla. Kerro seurasi tarpeet ja kysy tarjousta!

Referenssejä

Client 10
Client 9
Client 8
Client 7
Client 6
Client 5
Client 4
TUOTTEIDEN HYVÄ SAATAVUUS
JAKO:n keskusvarastolla on aina tuotteita saatavilla ja tilattavissa.
NOPEAT TOIMITUKSET
Toimitukset Suomeen n. 7 arkipäivän päästä tilauksesta.

HINTA-LAATUSUHDE
Korkealaatuiset JAKO-tuotteet ovat joukkueurheiluun suunniteltuja ja kulutusta kestäviä.

Send this to friend